Urządzenia i Akcesoria
Fougasse
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
12 portions
Składniki
-
olive oil for greasing
-
15 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 ½ tsp
-
strong white bread flour500 g
-
olive oil20 g
-
water340 g
-
fine sea salt2 tsp
-
strong white bread flour for dusting
-
water for sprinkling1 Tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5.3 g
Kalorie
650 kJ /
155 kcal
Tłuszcz
2.4 g
Węglowodany
28.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baguettes
3 godz. 45 min
Paris Brest
6 godz. 40 min
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6 godz. 30 min
Smoked Cod Roe Éclairs with Horseradish Cream
Brak ocen
The Ultimate Barbecue Sauce
2 godz.
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50 min
Pork Buns (Nikuman)
2 godz.
Fresh Pasta Dough
1 godz.
Pistachio Chocolate Truffles
6 godz. 15 min
Mango Chutney
50 min
Egg Free Pasta
1 godz. 35 min
Walnut Brittle
1 godz. 30 min