Urządzenia i Akcesoria
Fougasse
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
12 portions
Składniki
-
olive oil for greasing
-
15 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 ½ tsp
-
strong white bread flour500 g
-
olive oil20 g
-
water340 g
-
fine sea salt2 tsp
-
strong white bread flour for dusting
-
water for sprinkling1 Tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5.3 g
Kalorie
650 kJ /
155 kcal
Tłuszcz
2.4 g
Węglowodany
28.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2 godz. 30 min
Tartare Sauce
10 min
Corn tortillas
1 godz. 50 min
Chocolate Ice Cream
31 godz.
Dairy-free Caramel and Vanilla Flødeboller
Brak ocen
Fresh Pasta Dough
1 godz.
Five-seed bread
1 godz. 50 min
Mayonnaise
5 min
Béarnaise Sauce
15 min
Pogača (bread)
3 godz.
Chocolate Custard
1 godz. 20 min
Trout with hollandaise sauce
50 min