Pasta al forno sprint

Pasta al forno sprint

5.0 7 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
6 porzioni

Składniki

  • di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
    150 g
  • di mozzarella scolata, a pezzi (2-3 cm)
    300 g
  • di pepe macinato
    2 pizzichi
  • spicchio di aglio
    1
  • di cipolle tagliate a metà
    50 g
  • di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
    50 g
  • di carote pelate, a pezzi (2-3 cm)
    50 g
  • di olio extravergine di oliva
    60 g
  • di polpa di pomodoro a pezzi (2-3 cm), in scatola
    600 g
  • di acqua
    500 g
  • di sale
    2 cucchiaini
  • di pasta secca ad es. penne rigate
    (tempo di cottura 12
    minuti)
    400 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 557 kcal / 2330 kJ
Białko 26.6 g
Tłuszcz 28.2 g
Węglowodany 52.5 g
Błonnik 3.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...