Fagiolini al pomodoro

Fagiolini al pomodoro

5.0 24 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
4 porzioni

Składniki

  • di prezzemolo fresco le foglie lavate ed asciugate
    1 mazzetto
  • spicchio di aglio (opcjonalnie)
    ½
  • di cipolla a pezzi
    80 g
  • di olio extravergine di oliva
    70 g
  • di polpa di pomodoro a pezzi fresca o in scatola
    400 g
  • di acqua
    100 g
  • di sale
    1 cucchiaino raso
  • di fagiolini verdi, freschi lavati
    400 g
  • di pepe macinato
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 175 kcal / 732 kJ
Białko 3.5 g
Tłuszcz 14.9 g
Węglowodany 7.2 g
Błonnik 5.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...