Urządzenia i Akcesoria
Watermelon and salmon ceviche stack
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
25 pieces
Składniki
-
fresh jalapeño chilli deseeded and cut into halves½
-
red onion20 g
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
ground cumin2 pinches
-
ground smoked paprika2 pinches
-
sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
lime juice (approx. 1 lime)20 g
-
avocado oil2 tsp
-
fresh skinless, boneless salmon fillet cut into pieces (1 cm)250 g
-
watermelon (approx. ¼ watermelon)800 - 1000 g
-
avocado flesh only, cut into cubes (1 cm)½
-
Tabasco® sauce (opcjonalnie) to serve2 - 3 drops
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
30.4 mg
Białko
3.2 g
Kalorie
209 kJ /
49.7 kcal
Tłuszcz
2.8 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
2.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 min
Warm caramel spice martini
1 godz. 15 min
Fig and maple bourbon fizz
168 godz. 20 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 godz. 10 min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 godz. 15 min
Bloody Maria
2 godz. 45 min
Salmon niçoise salad
35 min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 godz.
Tuna avocado bowl
45 min
Mai Tai
10 min