Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g soy sauce
- 10 g white sugar
- 30 g rice wine vinegar
- 30 g sesame oil
- 1230 g water
- 1 tbsp black sesame seeds (see Tips)
- ½ tsp dried chilli flakes
- 120 g red cabbage, cut into pieces
- 150 g tri-colour quinoa
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 200 g pumpkin, peeled and cut into cubes (2 cm)
- ground black pepper, to season
- 250 g frozen edamame beans (see Tips)
- 200 g sashimi grade salmon, cut into cubes (approx. 1 cm - see Tips)
- 1 ripe mango, cut into cubes (approx. 1 cm)
- 1 avocado, cut into slices
- 1 spring onion/shallot, cut into slices, for garnishing
- cashews, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2820.2 kJ / 671.5 kcal
- Białko
- 27.9 g
- Węglowodany
- 50.4 g
- Tłuszcz
- 37.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.4 g
- Błonnik
- 14.8 g
- Sód
- 1380 mg
Alternatywne przepisy
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40min
Miso fish with Asian greens
24h 45min
Colourful quinoa salad
40min
Korean beef bowl
1 Std. 10 Min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Fattoush with grilled haloumi
5h
Superfood salmon salad
1h 5min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1h
Salmon rice bowl (gut health)
45min
Prawn tacos with avocado lime sauce
50min
Quinoa salad with chicken and avocado
1h 15min
Teriyaki salmon bowl
1h 15min