![Mango salmon bowl Mango salmon bowl](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1c070466-279d-4906-87ee-c4ee0492d022/Derivates/1e431b1c-2394-44a5-b3bb-83b199e4b432.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g soy sauce
- 10 g white sugar
- 30 g rice wine vinegar
- 30 g sesame oil
- 1230 g water
- 1 tbsp black sesame seeds (see Tips)
- ½ tsp dried chilli flakes
- 120 g red cabbage, cut into pieces
- 150 g tri-colour quinoa
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 200 g pumpkin, peeled and cut into cubes (2 cm)
- ground black pepper, to season
- 250 g frozen edamame beans (see Tips)
- 200 g sashimi grade salmon, cut into cubes (approx. 1 cm - see Tips)
- 1 ripe mango, cut into cubes (approx. 1 cm)
- 1 avocado, cut into slices
- 1 spring onion/shallot, cut into slices, for garnishing
- cashews, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2820.2 kJ / 671.5 kcal
- Białko
- 27.9 g
- Węglowodany
- 50.4 g
- Tłuszcz
- 37.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.4 g
- Błonnik
- 14.8 g
- Sód
- 1380 mg
Alternatywne przepisy
Superfood salmon salad
1hod. 5min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1hod. 15min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 godz. 30 min
Prawn tacos with avocado lime sauce
50min
Tuna avocado bowl
45 Min
Tuna nicoise salad (gut health)
1hod. 15min
Salmon with yoghurt dressing
55min
Fattoush with grilled haloumi
5 godz.
Miso salmon broth
40min
Tuna poke bowl
1hod.
Teriyaki salmon bowl
1hod. 15min