Urządzenia i Akcesoria
Mango salmon bowl
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
soy sauce30 g
-
white sugar10 g
-
rice wine vinegar30 g
-
sesame oil30 g
-
water1230 g
-
black sesame seeds (see Tips)1 tbsp
-
dried chilli flakes½ tsp
-
red cabbage cut into pieces120 g
-
tri-colour quinoa150 g
-
salt plus extra to season1 tsp
-
pumpkin peeled and cut into cubes (2 cm)200 g
-
ground black pepper to season
-
frozen edamame beans (see Tips)250 g
-
sashimi grade salmon cut into cubes (approx. 1 cm - see Tips)200 g
-
ripe mango cut into cubes (approx. 1 cm)1
-
avocado cut into slices1
-
spring onion/shallot cut into slices, for garnishing1
-
cashews for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1380 mg
Białko
27.9 g
Kalorie
2820.2 kJ /
671.5 kcal
Tłuszcz
37.6 g
Błonnik
14.8 g
Tłuszcz nasycony
6.4 g
Węglowodany
50.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fish with ginger lime sauce
35 min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 godz. 30 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20 min
Tom kha gai (Thai chicken coconut soup)
30 min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 min
Soba noodle and tofu salad
35 min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 godz. 30 min
Tuna avocado bowl
45 min
Miso fish with Asian greens
24 godz. 45 min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min