Urządzenia i Akcesoria
Baked whole-side of salmon with yoghurt dressing
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
8 portions
Składniki
Salmon
-
fresh boneless salmon fillet (approx. 1.2 kg), skin on1
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
extra virgin olive oil1 tbsp
Yoghurt dressing
-
garlic clove1
-
sea salt½ tsp
-
yoghurt200 g
-
tahini50 g
-
lemon juice only½
Walnut crumble
-
walnuts80 g
-
fresh coriander leaves only (approx. 1 bunch)20 g
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
fresh long red chillies deseeded if preferred and cut into halves1 - 2
-
brown onion¼
-
lemon juice30 g
-
sumac1 tsp
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1466.2 mg
Białko
39 g
Kalorie
1979.3 kJ /
473.1 kcal
Tłuszcz
33.6 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Węglowodany
7.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sticky pork belly with jasmine rice
1 godz.
Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
35 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Crispy potato and turkey sliders (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1 godz.
Quick Pickled Spiralized Cucumber
5 min
Pesto-topped salmon with quinoa and steamed veg
30 min
Beetroot curls salad with goat cheese and walnuts
15 min
Crispy potato and turkey sliders (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1 godz.
Thai watermelon salad
50 min
Beetroot and horseradish relish
50 min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 godz.
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 min