Urządzenia i Akcesoria
Baked whole-side of salmon with yoghurt dressing
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
8 portions
Składniki
Salmon
-
fresh boneless salmon fillet (approx. 1.2 kg), skin on1
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
extra virgin olive oil1 tbsp
Yoghurt dressing
-
garlic clove1
-
sea salt½ tsp
-
yoghurt200 g
-
tahini50 g
-
lemon juice only½
Walnut crumble
-
walnuts80 g
-
fresh coriander leaves only (approx. 1 bunch)20 g
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
fresh long red chillies deseeded if preferred and cut into halves1 - 2
-
brown onion¼
-
lemon juice30 g
-
sumac1 tsp
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1466.2 mg
Białko
39 g
Kalorie
1979.3 kJ /
473.1 kcal
Tłuszcz
33.6 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Węglowodany
7.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spicy Prawn Salad with Spiralized Carrots and Cucumbers
Brak ocen
Fennel, Celery and Green Apple Salad
Brak ocen
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 min
Shrimp Louie Salad
1 godz. 30 min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
45 min
Chocolate Peanut Butter Tiramisu
15 min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 min
Mexican corn salad
25 min
Spicy coriander prawns with zucchini noodles
25 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 min
Scallops with pea purée
25 min
Prawn saganaki with feta
35 min