Urządzenia i Akcesoria
Beetroot carpaccio with burrata
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 portions
Składniki
Dressing
-
extra virgin olive oil70 g
-
white vinegar30 g
-
lemon juice15 g
-
Dijon mustard½ tsp
-
maple syrup10 g
-
dried basil½ tsp
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Beets
-
water1800 g
-
raw beetroots800 g
-
ice cold water to cool
-
rocket60 g
-
burrata cheese torn into pieces250 g
-
pomegranate arils (opcjonalnie)2 tbsp
-
pecan nuts (opcjonalnie)2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
310.6 mg
Białko
8.8 g
Kalorie
923.3 kJ /
220.7 kcal
Tłuszcz
15.9 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Węglowodany
11.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Risotto pomodori with burrata
30 min
Spaghetti carbonara (TM7)
40 min
Tornado Potatoes
1 godz.
Rigatoni with Mushrooms and Green Asparagus Stuffed Chicken Involtini
1 godz. 30 min
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
25 min
Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, using modes)
20 min
Yoghurt cheese
24 godz. 40 min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 min
Spicy Honey
10 min
Vegetable trimming stock
2 godz.
Warm wasabi potato salad
30 min
Green pea and feta hummus wraps
10 min