Urządzenia i Akcesoria
Steamed beetroot with creamy walnut sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Steamed beetroot
-
water700 g
-
raw baby beetroots peeled and cut into quarters or eighths900 g
-
garlic cloves crushed4
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
fresh curry leaves plus extra to serve20
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling1 tbsp
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
sherry vinegar1 tbsp
Walnut sauce
-
walnuts80 g
-
brown onion cut into halves150 g
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
plant-based milk of choice125 g
-
sherry vinegar20 - 30 g
-
pure maple syrup¼ tsp
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
pine nuts roasted, to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9.7 g
Kalorie
2062.3 kJ /
491 kcal
Tłuszcz
41.5 g
Błonnik
9.4 g
Węglowodany
16.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed potato and butternut squash pieces (6 months+)
25 min
Cashew Milk
5 min
Cooking beetroot and corn
40 min
Steamed Zucchini
35 min
Steamed Green Beans
30 min
Steamed Carrots
25 min
Grated Carrots
5 min
Beetroot salad
10 min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 min
Mushroom stock paste
1 godz. 35 min
Steamed and Grilled Beets
1 godz. 20 min
Carrot, pumpkin and ginger purée
20 min