Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g di acqua
- 450 g di patate, pelate e a fettine (2 mm)
Salsa
- 100 g di olive nere di Gaeta denocciolate
- 3 filetti di acciuga
- 10 g di capperi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di acqua
- 3 cucchiai di succo di limone
Terminare la preparazione
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1054 kJ / 252 kcal
- Białko
- 3.8 g
- Węglowodany
- 20.4 g
- Tłuszcz
- 17.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Insalata di stagione veloce
10 min.
Uova al funghetto
40 min.
Filetto di pesce con germogli di soia in salsa piccante
Brak ocen
Uova in cocotte in salsa saporita
30min
Insalata di anguria e finocchi
20 min.
Marinatura limone e coriandolo
15 min
Subrics
50 min.
Coni di bresaola e caprino con salsa di rucola
30min
Insalata di mele e formaggio
10 min.
Pere, formaggio e miele
15 min
Bresaola con spinaci e bietoline
40 min.
Uova alla greca
40 min.