
Urządzenia i Akcesoria
Carpaccio di patate con salsa tapenade
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni
Składniki
-
di acqua800 g
-
di patate pelate e a fettine (2 mm)450 g
Salsa
-
di olive nere di Gaeta denocciolate100 g
-
filetti di acciuga3
-
di capperi10 g
-
di olio extravergine di oliva40 g
-
di acqua40 g
-
di succo di limone3 cucchiai
Terminare la preparazione
-
di timo fresco le foglioline lavate ed asciugate1 rametto
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
252 kcal /
1054 kJ
Białko
3.8 g
Tłuszcz
17.8 g
Węglowodany
20.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Buon natale
5 Przepisów
Włochy
Włochy