Baccalà al forno con broccoli

Baccalà al forno con broccoli

4.3 6 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 porzioni

Składniki

Baccalà
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    10 g
  • di pane secco
    100 g
  • di olio extravergine di oliva
    125 g
  • di olive nere denocciolate
    40 g
  • di cipolle a pezzi
    1000 g
  • di sale
    2 cucchiaini
  • di vino bianco
    20 g
  • di patate a pasta farinosa a fette sottili
    600 g
  • di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
    1 - 2 rametti
  • di baccalà ammollato e dissalato a pezzi (vedere consigli)
    1000 g
Broccoli
  • di cimette di broccoli
    500 g
  • spicchi di aglio
    2
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di farina tipo 00
    25 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe bianco macinato
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 476.1 kcal / 1990 kJ
Białko 29.3 g
Tłuszcz 26.4 g
Węglowodany 30.2 g
Błonnik 6.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...