Pollo speziato alle arachidi

Pollo speziato alle arachidi

4.0 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • di cosce di pollo disossate con la pelle
    450 g
  • peperoncino piccante fresco a rondelle
    1
  • spicchio di aglio
    1
  • di pepe di Sichuan
    1 cucchiaino
  • di olio di semi di girasole
    1 cucchiaino
  • di pasta piccante Doubanjiang
    50 g
  • di vino di riso
    1 cucchiaino
  • di fecola di patate precedentemente sciolta in un cucchiaino di acqua
    1 cucchiaino
  • di salsa di soia
    1 cucchiaino
  • di cipollotto a striscioline
    20 g
  • di peperone rosso pulito e a pezzi (4 cm)
    100 g
  • di peperone giallo pulito e a pezzi (4 cm)
    100 g
  • di arachidi tostate non salate tritate grossolanamente
    30 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 269 kcal / 1127 kJ
Białko 25 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 10 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...