Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di acqua
- 4 uova
- 3 foglie di basilico fresco, lavate
- 2 filetti di acciuga sott'olio
- 50 g di Feta a cubetti
- 3 filetti di peperoni sott'aceto o sott'olio (opcjonalnie)
- 5 olive nere denocciolate
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 581 kJ / 139 kcal
- Białko
- 9.8 g
- Węglowodany
- 0.2 g
- Tłuszcz
- 11 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
"Frittata" di cipolle al forno (vegan)
1sa 10 dk
Cous cous veloce con verdure crude
20min
Involtini di prosciutto
35 min
Carpaccio di patate con salsa tapenade
35 min
Coni di bresaola e caprino con salsa di rucola
30 min
Bicchierini ai tre peperoni
55 min
Bicchierini di zucchine con formaggio
45min
Carpaccio di melanzane
45min
Uova ripiene di prosciutto
15 min
Tartare di pomodori e peperoni
15 min
Canapè al prosciutto Serrano
40min
Patate gratinate al Gorgonzola
40min