Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di acqua
- 4 uova
- 3 foglie di basilico fresco, lavate
- 2 filetti di acciuga sott'olio
- 50 g di Feta a cubetti
- 3 filetti di peperoni sott'aceto o sott'olio (opcjonalnie)
- 5 olive nere denocciolate
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 581 kJ / 139 kcal
- Białko
- 9.8 g
- Węglowodany
- 0.2 g
- Tłuszcz
- 11 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Uova alla piemontese
45min
Mousse speziata
10min
Uova strapazzate con cipolle e olive
40min
Tartare di manzo al pomodoro in emulsione
15min
Tartare di zucchine con fragole e pomodori
20min
Peperoni marinati
55min
Mozzarella in carrozza con puntarelle
5 Std. 35 Min
Insalata di mele e formaggio
10min
Crackers di Parmigiano Reggiano e paprica
20min
Bruschette saporite
40min
Insalata di stagione veloce
10min
Peperoni alla piemontese
55min