Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Glace cheesecake
- 150 g de sucre
- 6 jaunes d'oeufs
- 260 g de lait
- 1 gousse de vanille, les grains uniquement
- ½ c. à café de sel
- 430 g de crème, min. 30% M.G.
- 250 g de fromage frais à tartiner, en morceaux
Sauce aux myrtilles
- 250 g de myrtilles fraîches
- 180 g de sucre
- 20 g de jus de citron, fraîchement pressé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2088.4 kJ / 499.1 kcal
- Białko
- 6.7 g
- Węglowodany
- 52.1 g
- Tłuszcz
- 30.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 17.5 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 309.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâte de base pour pain
24 Std. 5 Min
Cake framboise-pistache
4h 35min
Pizza au bleu, bacon croustillant, poires, miel et noix
3 godz. 35 min
Gâteau au café aux pommes et aux dattes sans gluten
Brak ocen
Pain Bannock
45min
Sirop de gousse de vanille
30min
Coleslaw au Découpe-Minute
10 Min
Fruits d'été, génoise et crème fouettée
Brak ocen
Salade Waldorf sur feuilles d'endives
30min
Cheesecake glacé
3 Std.
Glace à la vanille
12h
Sorbet à la Piña colada
30min