Quiche aux épinards et feta

Quiche aux épinards et feta

4.5 132 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions

Składniki

  • 150 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 65 g de beurre en morceaux
  • 50 g d'eau
  • 1 pincée de sel
  • 200 g de lait
  • 4 œufs
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 100 g d'épinards frais
  • 150 g de feta

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 497 kcal / 2067 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 33 g
Węglowodany 29 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...