Risotto aux épinards, crevettes et citron

Risotto aux épinards, crevettes et citron

4.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 50 g de parmesan vieux (bien sec), en bloc
  • 1 oignon jaune coupé en deux
  • 70 g de beurre en morceaux
  • 300 g de riz spécial risotto
  • 50 g de vin blanc
  • 700 g d'eau
  • 1 cube de bouillon émietté
  • 1 citron jaune
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 150 g de pousses d'épinards
  • 250 g de crevettes cuites, décortiquées

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 25 g
Kalorie 2412 kJ / 575 kcal
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 63 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji

Może spodoba Ci się również...