Salade niçoise au saumon

5.0 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 4 gros œufs froids
  • de l'eau jusqu'au marquage 1 litre (I)
  • 400 g d'eau
  • 600 g de haricots verts frais
  • 4 pavés de saumon frais (120 g chacun)
  • 16 olives noires dénoyautées dont 8 coupées en rondelles
  • 90 g d'huile d'olive
  • 40 g de vinaigre de vin blanc
    40 g de vinaigre balsamique blanc
  • 2 pincées de poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 434.5 mg
Białko 42.6 g
Kalorie 2200.3 kJ / 525.9 kcal
Tłuszcz 33.5 g
Błonnik 4.5 g
Tłuszcz nasycony 7.9 g
Węglowodany 13.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...