
Urządzenia i Akcesoria
Porridge au yaourt et aux fruits rouges
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
800 g de lait
-
50 g de miel
-
75 g de framboises fraîches ou surgelées
-
½ - 1 c. à café de cannelle en poudre
-
180 g de yaourt
-
160 g de flocons d'avoine
-
30 g de graines de chia
-
200 g de fruits frais variés grenade, kiwi, pomme, mangue, fraise, mûre, mandarine, raisin, etc., coupés en morceaux
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
280.8 kcal /
1175 kJ
Białko
11.4 g
Tłuszcz
9.1 g
Węglowodany
41.1 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Sód
84.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Porridges du matin
9 Przepisów
Francja
Francja