Urządzenia i Akcesoria
Sauce marchand de vin
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
La sauce marchand de vin
-
100 g d'échalotes coupées en deux
-
400 g de vin rouge type bordeaux
-
100 g d'eau
-
1 c. à café de fond de veau déshydraté
-
150 g de beurre coupé en cinq morceaux
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
9.7 mg
Białko
0.7 g
Kalorie
1037.7 kJ /
248 kcal
Tłuszcz
20.3 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
12.9 g
Węglowodany
4.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sauces
11 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Foie gras vapeur aux épices, abricots secs et pruneaux
13 godz. 40 min
Pâté de campagne au foie gras
48 godz.
Croûtes aux champignons
1 godz. 10 min
Sauce bordelaise
45 min
Petit salé aux lentilles
1 godz. 10 min
Sauce madère
35 min
Sauce gribiche
15 min
Beurre d'escargot
10 min
Côte de bœuf et sauce marchand de vin
1 godz. 15 min
Terrine de campagne
25 godz. 15 min
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Sauce au poivre
25 min