
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La sauce marchand de vin
- 100 g d'échalotes coupées en deux
- 400 g de vin rouge type bordeaux
- 100 g d'eau
- 1 c. à café de fond de veau déshydraté
- 150 g de beurre coupé en cinq morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 248 kcal / 1037.7 kJ
- Białko
- 0.7 g
- Tłuszcz
- 20.3 g
- Węglowodany
- 4.6 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.9 g
- Sód
- 9.7 mg