
Urządzenia i Akcesoria
Gougères au curry
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
40 pièces
Składniki
-
100 g de gruyère coupé en morceaux
-
80 g de beurre coupé en morceaux
-
1 c. à café de sel fin à ajuster en fonction des goûts
-
1 pincée de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
-
150 g d'eau
-
2 c. à café de curry en poudre
-
120 g de farine de blé
-
3 œufs
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pièce
Kalorie
41.9 kcal /
174.7 kJ
Białko
1.6 g
Tłuszcz
2.9 g
Węglowodany
2.2 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Sód
60.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°30
47 Przepisów
Francja
Francja