Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de lait
- ½ gousse de vanille
- 60 g de semoule de blé dur fine
- 70 g de sucre en poudre
- 150 g de mangue mûre, coupée en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 755.5 kJ / 180 kcal
- Białko
- 5.5 g
- Węglowodany
- 32.5 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.8 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 67.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Semoule au lait et à la fleur d'oranger
1h 15min
Petits gâteaux de semoule à la framboise
25min
Riz au lait
1h
Far breton aux pruneaux
1h
Semoule au chocolat
50min
Riz au lait et coulis d’abricots à la fleur d’oranger
1h
Riz au lait à la cannelle et à la fleur d'oranger
45min
Gâteau de semoule
2h 45min
Petits pots de semoule au lait et au caramel
6h 45 min
Semoule aux raisins secs - à partir de 12 mois
20min
Semoule au lait d'amande
2h 15min
Riz au lait crémeux
1h 15min