
Urządzenia i Akcesoria
Kanapki z pastą z tofu
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 porcja
Składniki
-
tofu, średnio twardego naturalnego lub wędzonego, pokrojonego na kawałki90 g
-
sosu sojowego10 g
-
oliwy z oliwek5 g
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego1 łyżeczka
-
liście szpinaku baby, świeże do podania
-
kromki chleba pełnoziarnistego2
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
368 kcal /
1539.8 kJ
Białko
22.5 g
Tłuszcz
15.1 g
Węglowodany
38.8 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Sód
917.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Wegańskie chili z batatami i fasolą
30 min
Wegański dip z „sera pleśniowego” z tofu
15 min
Kanapki z pastą z grochu, ogórkiem i sałatą
40 min
Tofucznica
30 min
Fasolka szparagowa z sosem pomidorowym
30 min
Placek z mąki z ciecierzycy (farinata) z pastą z tuńczyka
1 godz. 5 min
Smoothie buraczane
5 min
Pasta z kaszy jaglanej i suszonych pomidorów
30 min
Kaszotto gryczane z ciecierzycą, fetą i oliwkami
40 min
Kanapki z pastą z fasoli
5 min
Kasza gryczana z sosem pieczarkowo-pomidorowym
40 min
Wrap z serka wiejskiego z kurczakiem i warzywami (low carb)
40 min