Urządzenia i Akcesoria
Kanapki z pastą z tofu
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 porcja
Składniki
-
90 g tofu, średnio twardego naturalnego lub wędzonego, pokrojonego na kawałki
-
10 g sosu sojowego
-
5 g oliwy z oliwek
-
1 łyżeczka soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
roszponka, do podanialiście szpinaku baby, świeże do podania
-
2 kromki chleba pełnoziarnistego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
917.7 mg
Białko
22.5 g
Kalorie
1539.8 kJ /
368 kcal
Tłuszcz
15.1 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
38.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Klopsiki z ciecierzycy w sosie pomidorowo-paprykowym z kaszą kuskus i pieczonymi warzywami (TM5)
25 min
Żurek wegański
35 min
Bruschetta z pastą z bobu i serem feta
35 min
Kaszotto gryczane z ciecierzycą, fetą i oliwkami
40 min
Sałatka z soczewicą, suszonymi pomidorami i oliwkami
25 min
Tofucznica
30 min
Pieczone młode ziemniaki z twarożkiem
55 min
Zielone pancakes z tofu
15 min
Hummus z warzyw z rosołu
10 min
Kanapki z pastą z fasoli
5 min
Makaron z cukinii z pesto i suszonymi pomidorami (TM6)
20 min
Wysokobiałkowy bowl z kaszą jęczmienną
1 godz.