Urządzenia i Akcesoria
Whole Chicken with Ratatouille
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
olive oil divided1 ½ oz
-
mustard½ oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
ground smoked paprika1 tsp
-
whole chicken42 oz
-
onions cut into pieces (1 in.)9 oz
-
red bell peppers cut into pieces (1 in.)5 oz
-
green bell peppers cut into pieces (1 in.)5 oz
-
zucchini quartered and cubed (approx. ½ in.)10 ½ oz
-
tomato, canned14 oz
-
salt1 - 2 pinch
-
ground black pepper1 - 2 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1081.9 mg
Białko
59.4 g
Kalorie
3459.8 kJ /
826.9 kcal
Tłuszcz
56.2 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
14.3 g
Węglowodany
20.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Air-Fry Sensor
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Chicken Caprese Pasta Salad
25 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
25 min
Honey BBQ Chicken
1 godz. 25 min
Ground Beef Taco Filling
25 min
Ranch Dressing
2 godz. 15 min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 min
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50 min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
45 min
Quick Refried Beans
20 min
Fish and Zucchini
35 min
Shredded Chicken Taco Filling
30 min