Urządzenia i Akcesoria
Whole Chicken with Ratatouille
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
olive oil divided1 ½ oz
-
mustard½ oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
ground smoked paprika1 tsp
-
whole chicken42 oz
-
onions cut into pieces (1 in.)9 oz
-
red bell peppers cut into pieces (1 in.)5 oz
-
green bell peppers cut into pieces (1 in.)5 oz
-
zucchini quartered and cubed (approx. ½ in.)10 ½ oz
-
tomato, canned14 oz
-
salt1 - 2 pinch
-
ground black pepper1 - 2 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1081.9 mg
Białko
59.4 g
Kalorie
3459.8 kJ /
826.9 kcal
Tłuszcz
56.2 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
14.3 g
Węglowodany
20.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Air-Fry Sensor
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Roast Chicken with Vegetables
1 godz. 10 min
Smoked Salmon Lemon Pasta
35 min
Spaghetti Muffins
55 min
Tex-Mex Salmon Burrito Bowl (Diabetes)
50 min
Steaks with Mushroom Risotto
40 min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
15 min
Rainbow Salad
30 min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad
25 godz. 35 min
Peeler Warm Potato Salad
45 min
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50 min
Chicken Meatballs in Marinara Sauce
30 godz.
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40 min