Urządzenia i Akcesoria
Fragrant Chicken Curry Second Bowl
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Cucumber Peanut Salad
-
unsalted peanuts, roasted3 oz
-
mint leaves10
-
English cucumber peeled and diced (½ in.)6 oz
-
salt to taste
Chicken Curry
-
ground turmeric2 tsp
-
ground cayenne pepper1 tsp
-
salt to taste1 tbsp
-
cinnamon stick1
-
cardamom pods to taste10 - 15
-
whole cloves to taste5 - 10
-
whole black peppercorns10
-
red chilies, dried to taste3
-
coriander seeds2 tsp
-
cumin seeds to taste2 tsp
-
curry leaves (optional)10
-
garlic cloves5
-
fresh ginger (1 in.)1 piece
-
yellow onions quartered10 oz
-
vegetable oil2 ½ oz
-
tomatoes halved10 oz
-
chicken thighs, air-chilled, bone in skin on32 oz
-
tomato paste2 oz
-
creamy peanut butter2 oz
Yellow Rice
-
32 oz vegetable stockwater32 oz
-
ground turmeric2 tsp
-
salt2 tsp
-
basmati rice10 oz
-
unsalted butter2 oz
-
fresh cilantro leaves, to garnishfresh parsley leaves to garnish
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2600 mg
Białko
46 g
Kalorie
3774 kJ /
902 kcal
Tłuszcz
55 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
58 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Slow Cooked Beef Curry with Cucumber Mint Couscous
9 godz.
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Chicken Étouffée
1 godz. 25 min
Beef Stroganoff
40 min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1 godz.
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Crispy Saffron Chicken and Rice
2 godz. 5 min
Chicken, Chorizo and Potato Stew
50 min
Grilled Steak Skewers with Kale Chimichurri
30 min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1 godz. 5 min
Fragrant Chicken Curry
1 godz.