Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de carotte entières, épluchées
- 25 g d'échalote, coupée en deux
- 5 g de persil frais
- 40 g d'huile de tournesol
- 25 g de vinaigre
- 20 g jus de citron
- 10 g de moutarde
- 3 pincées de sel
- 3 pincées poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 601.8 kJ / 143.8 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 5.6 g
- Sód
- 317.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salade de carotte à la sauce yogourt (TM6)
10 dk
Salade de champignons crus (TM6)
25 min
Petits pains au seigle
12 Std.
Salade de haricots verts aux pommes de terre et vinaigrette de légumes
50 Min
Pain croustillant
1hod.
Petits pains Varoma
2h 15 min
Accompagnement à la courgette
30min
Salade estivale de cornettes aux courgettes
30min
Salade carottes râpées (TM6)
10 dk
Tartare d’œufs
35 Min
Salade arc-en-ciel expresse
10 dk
Coleslaw au Découpe-Minute (TM6)
10 dk