Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de carotte entières, épluchées
- 25 g d'échalote, coupée en deux
- 5 g de persil frais
- 40 g d'huile de tournesol
- 25 g de vinaigre
- 20 g jus de citron
- 10 g de moutarde
- 3 pincées de sel
- 3 pincées poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 601.8 kJ / 143.8 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 5.6 g
- Sód
- 317.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâtes au four rapides
55min
Steaks de cou de porc et beurre à l’ail et à la tomate
Keine Bewertungen
Salade de concombre à l'aneth
10min
Parmigiana courgettes et pommes de terre
1h 15min
Gratin de pommes de terre
1h 10min
Salade de concombre à l'aneth
10min
Salade carottes râpées
10min
Tapenade de tomates
5 Min
Purée de pommes de terre (avec le Peeler)
35min
Crème Thermomix® pour les fêtes
25min
Salade de concombre et vinaigrette à l’aneth (TM6)
15min
Salade carottes râpées (TM6)
10min