Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 gousse d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 150 g de carottes, coupées en morceaux (2 mm)
- 150 g de poivrons rouges, coupés en morceaux (2-3 cm)
- 150 g de poireaux, coupés en rondelles (5 mm)
- ½ c. à café de sel
- 2 - 3 pincées de poivre, moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 283 kJ / 67 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 2.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Accompagnement à la courgette
30min
Cuisson du riz
25min
Röstis de légumes et sauce forestière à la crème (TM6)
1h 15min
Faire sauter 200 g de poivrons
20min
Salade de crudités
10min
Ail et oignons légèrement rissolés (200 g)
20min
Cuisson des pâtes
25min
Cuisson des œufs
20min
Cuisson des œufs
20min
Champignons à l'ail
20min
Ragoût de légumes
45min
Poireau rissolé (200 g)
20min