
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 gousse d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 150 g de carottes coupées en morceaux (2 mm)
- 150 g de poivrons rouges coupés en morceaux (2-3 cm)
- 150 g de poireaux coupés en rondelles (5 mm)
- ½ c. à café de sel
- 2 - 3 pincées de poivre, moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 67 kcal / 283 kJ
- Białko
- 2 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Węglowodany
- 5 g
- Błonnik
- 2.8 g