Keto Cauliflower Stuffing

Keto Cauliflower Stuffing

4.7 15 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
12 portions

Składniki

  • Parmesan cheese cut into pieces
    3 oz
  • dried basil
    1 tsp
  • dried sage
    ½ tsp
  • dried rosemary
    ¼ tsp
  • dried bread cubes Keto bread
    8 oz
  • cauliflower cut into small florets
    12 oz
  • chicken sausage, cooked halved, diced
    6 oz
  • cremini mushrooms quartered
    4 oz
  • rainbow chard leaves and tender stems cut into strips (2 in.)
    6 oz
  • unsalted butter cut into pieces
    4 oz
  • yellow onions cut into pieces (1 in.)
    8 oz
  • carrots cut into pieces (1 in.)
    4 oz
  • celery cut into pieces (1 in.)
    4 oz
  • garlic cloves
    2
  • fresh parsley leaves
    ¼ bunch
  • fresh thyme leaves
    5 - 8 sprigs
  • salt
    ½ tsp
  • chicken stock
    12 oz

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 627.8 mg
Białko 8.6 g
Kalorie 898.8 kJ / 214.8 kcal
Tłuszcz 13.5 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 7.1 g
Węglowodany 15.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...