Pannacotta de Pâques

4.0 5 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

Les coques en chocolat
  • 400 g de chocolat noir en morceaux
La pannacotta à la vanille
  • 3 feuilles de gélatine alimentaire
  • 300 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 300 g de lait
  • 60 g de sucre en poudre
  • 1 gousse de vanille
Le coulis de mangue
  • 1 mangue bien mûre, coupée en morceaux (350 g de chair env.)
  • 25 g de jus de citron vert
  • 20 g d'eau

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 482.6 kcal / 2019.3 kJ
Białko 6.7 g
Tłuszcz 34.6 g
Węglowodany 38.1 g
Błonnik 4.6 g
Tłuszcz nasycony 20.8 g
Sód 53.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...