Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de lait
- 150 g de chocolat gianduja, en morceaux
- 20 g de fécule de maïs
- noisettes, torréfiées et concassées, pour la décoration
- chocolat noir, concassé ou en copeaux, pour la décoration
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1140 kJ / 273 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 15 g
Alternatywne przepisy
Pâte à tartiner aux speculoos
10 Min
Crème dessert aux speculoos
6 godz. 20 min
Pâte à tartiner aux speculoos
10 Min
Flan pâtissier à la vanille
3 godz. 30 min
Galette pistache et fleur d'oranger
1 Std. 30 Min
Crème dessert saveur madeleine
20min
Iles flottantes à la pistache
1 godz.
Crème dessert à la chicorée
15 Min
Pain au cacao, pépites de chocolat et fève tonka
7 godz.
Cake pistache et fleur d'oranger
1 godz.
Crème pâtissière à la pistache
30min
Flan sans pâte
6 Std.