Crème dessert au gianduja

Crème dessert au gianduja

4.6 20 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • 500 g de lait
  • 150 g de chocolat gianduja, en morceaux
  • 20 g de fécule de maïs
  • noisettes torréfiées et concassées, pour la décoration
  • chocolat noir concassé ou en copeaux, pour la décoration

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 273 kcal / 1140 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 27 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...