Wersje kompatybilne
Quinoa aux légumes verts, tomates cerise et chèvre
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g d'eau
- 250 g de fleurettes de brocoli
- 250 g de quinoa gros grain
- 250 g de fèves fraîches ou surgelées
- 250 g de tomates cerise
- 150 g de fromage de chèvre frais, émietté
- 1 ciboule, ciselée
- 1 filet d'huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1780 kJ / 424 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 13 g
Alternatywne przepisy
Sauté de légumes et sauce aux cacahuètes
30 Min
Curry d'aubergine
50 Min
Taboulé de brocoli et chou-fleur, tofu fumé et olives
15 Min
Buddha bowl aux falafels
24h 35min
Buddha bowl multicolore
40min
Orecchiette aux courgettes, aubergine, amandes et basilic
45min
Salade de quinoa au poulet et pesto de roquette
30 Min
Pâtes aux courgettes, au citron confit et aux figues
35 Min
Couscous de légumes et citron confit
1h 5min
Nouilles chinoises à la dinde, épinards et sauce cacahuète
30 Min
Chakchouka aux tomates cerise, feta et pois chiches
1 Std. 20 Min
Salade de lentilles aux poivrons
40min