Curry de cabillaud à la noix de coco

Curry de cabillaud à la noix de coco

4.7 182 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • 1 gousse d'ail
  • 80 g de poireau coupé en morceaux (3 cm)
  • 20 g d'huile d'arachide
  • 30 g de pâte de curry thaï jaune
  • 500 g de lait de coco
  • ½ c. à café de sel
  • 600 g de filets de cabillaud coupés en morceaux (4 cm)
  • feuilles de coriandre fraîche pour la finition

Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 430.5 mg
Białko 30.7 g
Kalorie 1838.8 kJ / 439.5 kcal
Tłuszcz 24.1 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 18.4 g
Węglowodany 11.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...