Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g d'échalote
- 500 g de courgettes, coupées en morceaux (3 cm)
- 5 g de sel, et 2 pincées
- 250 g de riz basmati
- 1000 g d'eau
- 250 g de thon en boîte au naturel, émietté
- 2 avocats, coupés en dés
- 1 citron vert pelé à vif
- 40 g d'huile d'olive
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3315 kJ / 794.8 kcal
- Białko
- 31.8 g
- Węglowodany
- 119.8 g
- Tłuszcz
- 19.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.5 g
- Błonnik
- 6.5 g
- Sód
- 924.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Clafoutis de tomates cerise, courgettes et thym
50min
Crevettes à l'ail, tomate et feta
25min
Salade grecque
30min
Salade de lentilles, tomates cerise, feta et olives noires
1 godz.
Salade de quinoa au poulet et pesto de roquette
30min
Salade de thon, haricots et avocat
20min
Tartine à la feta, aux tomates confites et courgettes rôties
30min
Salade de pommes de terre, pois chiches et feta
50min
Omelette à la grecque
35min
Salade de haricots cannellini
10 min
La salade de Jennifer Aniston
30min
Salade de courgette aux olives et feta
15 Min