Cabillaud vapeur au paprika, quinoa et courgettes
TM6 TM5 TM31

Cabillaud vapeur au paprika, quinoa et courgettes

3.3 (36 ocen)

Składniki

  • 4 pavés de cabillaud, sans peau
  • 1 c. à soupe de paprika
  • sel
  • poivre moulu
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 250 g de quinoa
  • 500 g de courgettes, en petits dés d'1 cm
  • 1000 g d'eau bouillante
  • ½ c. à café de sel fin
  • 5 brins de menthe fraîche, équeutés et ciselés

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1766 kJ / 419 kcal
Białko
38 g
Węglowodany
41 g
Tłuszcz
10 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy