
Urządzenia i Akcesoria
Teriyaki Chicken Rice Balls
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
skinless chicken thigh fillets cut in cubes (1 cm)200 g
-
thick teriyaki marinade2 tbsp
-
light soy sauce1 tbsp
-
cornflour (starch)½ tbsp
-
oil to grease
-
eggs A-sized, lightly beaten3
-
salt adjust to taste1 pinch
-
white pepper powder adjust to taste1 pinch
-
water1200 g
-
short-grained rice (sushi rice), rinsed250 g
-
Japanese sushi vinegar1 tbsp
-
furikake (Japanese rice seasoning)4 tbsp
-
prawn roe (ebiko) to garnish
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
236 kcal /
987 kJ
Białko
11 g
Tłuszcz
3.5 g
Węglowodany
38 g
Błonnik
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Asian All-in-One
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy