Teriyaki Chicken Rice Balls
TM6 TM5 TM31

Teriyaki Chicken Rice Balls

3.9 (19 ocen)

Składniki

  • 200 g skinless chicken thigh fillets, cut in cubes (1 cm)
  • 2 tbsp thick teriyaki marinade
  • 1 tbsp light soy sauce
  • ½ tbsp cornflour (starch)
  • oil, to grease
  • 3 eggs, A-sized, lightly beaten
  • 1 pinch salt, adjust to taste
  • 1 pinch white pepper powder, adjust to taste
  • 1200 g water
  • 250 g short-grained rice (sushi rice), rinsed
  • 1 tbsp Japanese sushi vinegar
  • 4 tbsp furikake (Japanese rice seasoning)
  • prawn roe (ebiko), to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
987 kJ / 236 kcal
Białko
11 g
Węglowodany
38 g
Tłuszcz
3.5 g
Błonnik
0.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy