Urządzenia i Akcesoria
Indonesian green spice paste
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
500 g
Składniki
-
garlic cloves70 g
-
eschalots100 g
-
fresh green chilli cut in halves200 g
-
white sugar1 tsp
-
vegetable oil90 g
-
sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 500 g
Sód
2363.4 mg
Białko
11 g
Kalorie
4348.1 kJ /
1039.2 kcal
Tłuszcz
90.9 g
Błonnik
7.7 g
Tłuszcz nasycony
12.9 g
Węglowodany
62 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hainanese chicken and rice
1 godz. 50 min
Thai Volcano Spare Ribs
2 godz.
Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1 godz. 10 min
Hainanese Chicken Rice
4 godz. 5 min
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45 min
Indonesian red spice paste
45 min
Balinese Betutu chicken
5 godz. 35 min
Indonesian yellow spice paste
40 min
Mantao
1 godz.
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2 godz. 40 min
Old Cucumber Soup
Brak ocen
Calamansi Juice
5 min