Urządzenia i Akcesoria
Indonesian green spice paste
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
500 g
Składniki
-
garlic cloves70 g
-
eschalots100 g
-
fresh green chilli cut in halves200 g
-
white sugar1 tsp
-
vegetable oil90 g
-
sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 500 g
Sód
2363.4 mg
Białko
11 g
Kalorie
4348.1 kJ /
1039.2 kcal
Tłuszcz
90.9 g
Błonnik
7.7 g
Tłuszcz nasycony
12.9 g
Węglowodany
62 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef Sukiyaki
Brak ocen
Peach Gum Snow Fungus Dessert
Brak ocen
Watercress Soup
Brak ocen
Shichimi togarashi seasoning
1 godz. 10 min
Indonesian red spice paste
45 min
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1 godz. 5 min
Traditional French chocolate canelé
49 godz.
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 min
Steamed Chicken Essence
1 godz. 10 min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 godz. 50 min
All-in-one chicken congee
35 min
Soy milk and Mantou buns
6 godz.