Urządzenia i Akcesoria
Sous-Vide Drunken Chicken
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
2 portions
Składniki
-
chicken breast fillets, skinless300 g
-
salt½ tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) plus extra 1 tbsp1 tbsp
-
water plus extra to submerge bag1000 g
-
lemon juice30 g
-
wolfberries soaked in hot water for 10 minutes, drained, to garnish1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
31 g
Kalorie
1084 kJ /
259 kcal
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 min
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1 godz. 5 min
Pork Belly Cabbage Rice
45 min
Sous-Vide Herbal Chicken
4 godz. 15 min
Korean Ginseng Chicken
1 godz. 10 min
Braised Duck With Sour Plum Sauce
2 godz. 35 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Salted Chicken
5 godz. 10 min
Yam Rice
45 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min