Urządzenia i Akcesoria
Sous-Vide Drunken Chicken
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
2 portions
Składniki
-
chicken breast fillets, skinless300 g
-
salt½ tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) plus extra 1 tbsp1 tbsp
-
water plus extra to submerge bag1000 g
-
lemon juice30 g
-
wolfberries soaked in hot water for 10 minutes, drained, to garnish1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
31 g
Kalorie
1084 kJ /
259 kcal
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Mustard Green Rice
35 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Homemade chicken stock powder
1 godz. 35 min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 godz. 5 min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
Salted Chicken
5 godz. 10 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min