Urządzenia i Akcesoria
Sous-Vide Drunken Chicken
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
2 portions
Składniki
-
chicken breast fillets, skinless300 g
-
salt½ tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) plus extra 1 tbsp1 tbsp
-
water plus extra to submerge bag1000 g
-
lemon juice30 g
-
wolfberries soaked in hot water for 10 minutes, drained, to garnish1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
31 g
Kalorie
1084 kJ /
259 kcal
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Shallot Oil
25 min
Sous-Vide Herbal Chicken
4 godz. 15 min
Sea Coconut Braised Fish Maw Soup
25 godz. 10 min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
XO sauce
1 godz. 50 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 godz. 5 min
Sous-Vide Salmon
1 godz.
Salted Chicken
5 godz. 10 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.