Urządzenia i Akcesoria
Nutty Passionfruit Pork Ribs
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
5 portions
Składniki
-
pork spare ribs cut in pieces (4-5 cm)500 g
-
sugar60 g
-
light soy sauce1 tbsp
-
dark soy sauce½ tsp
-
homemade chicken stock powder1 tsp
-
baking soda¼ tsp
-
five-spice powder¼ tsp
-
water120 g
-
fresh passionfruit pulp150 g
-
cooking oil1 tsp
-
cornflour (starch)½ tbsp
-
white rice vinegar½ tbsp
-
roasted cashew nuts coarsely crushed5 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
19.2 g
Kalorie
1648.5 kJ /
394 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
125.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork Belly Cabbage Rice
45 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 min
Green Chillies With Pork Belly
25 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 min
Pork ribs with black bean sauce
2 godz.
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min