Urządzenia i Akcesoria
Vada
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
25 portions
Składniki
-
whole black urad dal (see Tips)270 g
-
cold water for soaking
-
fennel seeds1 tbsp
-
black peppercorns½ tsp
-
dried red chillies2
-
ginger paste (see Tips)1 tsp
-
garlic paste (see Tips)½ tsp
-
brown onion50 g
-
fresh curry leaves12
-
fresh long green chillies trimmed and cut into halves2 - 5
-
fresh coriander leaves, stalks and roots (see Tips)9 sprigs
-
sugar1 tsp
-
salt1 tsp
-
baking powder (see Tips)1 tsp
-
oil for frying1000 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
108.6 mg
Białko
2.8 g
Kalorie
252.5 kJ /
60.1 kcal
Tłuszcz
2.3 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
6.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sambhar
1 godz. 30 min
Everyday Indian curry paste
30 min
Fresh coconut chutney
10 min
Biryani
1 godz. 25 min
Lemon rasam
40 min
Curried chicken rasam
50 min
Pepper rasam
15 min
Tarka dal
30 min
Dosa with spiced potato filling
17 godz. 40 min
Thosai (Rice and Lentil Pancakes)
9 godz. 10 min
Carrot halwa
1 godz. 5 min
Potato karakari
50 min