Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- water, for soaking
Pomegranate and parsley topping
- 50 g red wine vinegar
- 2 tbsp caster sugar
- 2 tsp salt
- 100 g water
- ½ red onion, cut into thin slices
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, roughly chopped
- ½ pomegranate, arils only
Preserved lemon dressing
- 1 piece preserved lemon
- 170 g natural yoghurt
- 2 tbsp olive oil
- 2 tbsp water
- ground black pepper, to season
- 1 tsp caraway seeds
Salmon and potatoes
- 800 - 900 g fresh boneless salmon fillet
- 2 - 3 tsp za'atar, plus extra to season (see Tips)
- olive oil, for drizzling
- 800 g water
- 8 - 12 new baby potatoes
- 50 g slivered almonds, toasted
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3436.8 kJ / 818.3 kcal
- Białko
- 56.8 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 51.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.7 g
- Błonnik
- 6.5 g
- Sód
- 1348.2 mg
Alternatywne przepisy
Hainanese chicken with rice
1h 50 min
Lime and ginger dressing
30 min
Garlic Herb Marinade and Dressing
10 min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35min
Aperol spritz sorbet
8h 20min
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35min
Mini mojito cheesecakes (Nico Moretti)
24sa 25 dk
Maple-Dijon Vinaigrette
15 Min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, TM6)
20min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20min
Meatballs with chilli cheese potatoes
1 godz.
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1 godz.