Urządzenia i Akcesoria
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves5
-
piece fresh ginger peeled4 cm
-
sesame oil40 g
-
soy sauce60 g
-
kecap manis120 g
-
extra firm tofu cut into 6 slices600 g
-
fresh Asian mushrooms of choice, cut into halves300 - 400 g
-
oil for brushing
-
fresh coriander leaves only, for garnishing
-
sesame seeds for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1590.4 mg
Białko
15.4 g
Kalorie
1173.9 kJ /
279.5 kcal
Tłuszcz
18.6 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
11.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Soba noodle and tofu salad
35 min
Crispy Korean tofu
1 godz. 20 min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1 godz. 30 min
Tofu Balls
35 min
Lemongrass Tempeh
1 godz. 15 min
Kimchi non-fried rice
1 godz.
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Sweet and sour tempeh
50 min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 min
Vegan Cashew Sauté
35 min
Honey ginger tofu with greens
2 godz. 25 min
Soba noodle mee goreng
40 min