Urządzenia i Akcesoria
Fish stock
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
1315 g
Składniki
-
water1500 g
-
fish bones cut into pieces (approx. 5 cm - see Tips)300 - 500 g
-
salt½ tsp
-
dried bay leaves2
-
black peppercorns6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1315 g
Sód
3623.4 mg
Białko
129.9 g
Kalorie
3398.6 kJ /
812.3 kcal
Tłuszcz
31.8 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
2.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cream of mushroom soup
20 min
Braised Chicken Feet and Abalone
50 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 godz. 15 min
Fragrant whole barbecued fish
2 godz. 50 min
Quick prawn stir-fry
20 min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 godz. 15 min
Taiwanese sticky rice
1 godz. 40 min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 godz. 10 min
Thai-style prawn broth with spicy apples
1 godz. 15 min
Sambal chilli
35 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Sous-Vide Salmon
1 godz.