![Fish stock Fish stock](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C3D113EA-20EE-408F-848F-2F34361EC09C/Derivates/97152167-9b60-4f18-a6fe-4431f7b53ae5.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g water
- 300 - 500 g fish bones, cut into pieces (approx. 5 cm - see Tips)
- ½ tsp salt
- 2 dried bay leaves
- 6 black peppercorns
- Wartości odżywcze
- na 1315 g
- Kalorie
- 3398.6 kJ / 812.3 kcal
- Białko
- 129.9 g
- Węglowodany
- 2.1 g
- Tłuszcz
- 31.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 3623.4 mg
Alternatywne przepisy
Hearty seafood chowder
45 min
White fish wrapped in banana leaves
2h 20min
Pork and lentils with onion and radish pickle
40 min
Sardines in parcels with green bean salad
Keine Bewertungen
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
26 Std. 50 Min
Baked masala fish
1 godz. 15 min
Fish and prawn stock
20min
Mussel fritters with chilli mayonnaise
1 godz. 15 min
Seafood and corn chowder
40 min
Fish soup
40 min
Dried Shrimp Sambal
55 min
Mushroom sauce
20min