Urządzenia i Akcesoria
Fish stock
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
1315 g
Składniki
-
water1500 g
-
fish bones cut into pieces (approx. 5 cm - see Tips)300 - 500 g
-
salt½ tsp
-
dried bay leaves2
-
black peppercorns6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1315 g
Sód
3623.4 mg
Białko
129.9 g
Kalorie
3398.6 kJ /
812.3 kcal
Tłuszcz
31.8 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
2.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2 godz.
Blue Mussels with Herbed Cream Sauce
30 min
Mustard Green Rice
35 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Fish and prawn stock
20 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 min
Anise-cured salmon
14 godz. 10 min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Citrus seafood salad
1 godz.