Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g water
- 300 - 500 g fish bones, cut into pieces (approx. 5 cm - see Tips)
- ½ tsp salt
- 2 dried bay leaves
- 6 black peppercorns
- Wartości odżywcze
- na 1315 g
- Kalorie
- 3398.6 kJ / 812.3 kcal
- Białko
- 129.9 g
- Węglowodany
- 2.1 g
- Tłuszcz
- 31.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 3623.4 mg
Alternatywne przepisy
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 min
Miso fish with Asian greens
24h 45 min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 godz. 45 min
Rice Wine Chicken
30 min
Nam Jim
10min
Sugarcane Water Chestnut Drink
50min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 Std. 15 Min
Suan la tang (hot and spicy soup)
35min
Hearty seafood chowder
45 min
Thai-style prawn broth with spicy apples
1 Std. 15 Min
Mushroom cappuccino
25min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 Std. 15 Min