Urządzenia i Akcesoria
Fish stock
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
1315 g
Składniki
-
water1500 g
-
fish bones cut into pieces (approx. 5 cm - see Tips)300 - 500 g
-
salt½ tsp
-
dried bay leaves2
-
black peppercorns6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1315 g
Sód
3623.4 mg
Białko
129.9 g
Kalorie
3398.6 kJ /
812.3 kcal
Tłuszcz
31.8 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
2.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cream of mushroom soup
20 min
Slow cooked chickpeas (TM5)
26 godz. 5 min
XO sauce
1 godz. 50 min
Mushroom sauce
20 min
Garlic mushrooms
25 min
Quick prawn stir-fry
20 min
Fish and prawn stock
20 min
Sambal chilli
35 min
Mussels in turmeric and ginger broth
20 min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 min
Miso salmon broth
40 min
Chilli garlic prawns
10 min