Urządzenia i Akcesoria
Fish stock
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
1315 g
Składniki
-
water1500 g
-
fish bones cut into pieces (approx. 5 cm - see Tips)300 - 500 g
-
salt½ tsp
-
dried bay leaves2
-
black peppercorns6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1315 g
Sód
3623.4 mg
Białko
129.9 g
Kalorie
3398.6 kJ /
812.3 kcal
Tłuszcz
31.8 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
2.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Achcharu (pickle)
48 godz. 30 min
Thai-style fish cakes
30 min
Cream of mushroom soup
20 min
Hearty seafood chowder
1 godz.
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7 godz. 25 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 godz. 15 min
Roasted eggplant
1 godz. 35 min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Creamed spinach
15 min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 godz. 45 min
Miso salmon broth
40 min