Urządzenia i Akcesoria
Fish stock
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
1315 g
Składniki
-
water1500 g
-
fish bones cut into pieces (approx. 5 cm - see Tips)300 - 500 g
-
salt½ tsp
-
dried bay leaves2
-
black peppercorns6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1315 g
Sód
3623.4 mg
Białko
129.9 g
Kalorie
3398.6 kJ /
812.3 kcal
Tłuszcz
31.8 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
2.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chao qing cai (Chinese greens)
10 min
Asian master stock
1 godz. 45 min
XO sauce
1 godz. 50 min
Hearty seafood chowder
45 min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Goi muc (squid salad)
45 min
Chinese greens with XO sauce
1 godz. 50 min
Nam Jim
10 min
Asian-style mussels
30 min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 godz. 45 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min