Urządzenia i Akcesoria
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
350 g
Składniki
-
garlic cloves3
-
fresh ginger20 g
-
pear unpeeled and cored100 g
-
rice wine vinegar40 g
-
light soy sauce20 g
-
honey30 g
-
sea salt2 pinches
-
Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)130 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 350 g
Sód
5805 mg
Białko
18.5 g
Kalorie
1903.3 kJ /
454.9 kcal
Tłuszcz
8.2 g
Błonnik
10.9 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
82 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caramel Brownies
1 godz. 20 min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad (MEATER+®)
10 godz. 30 min
Chaat masala
10 min
Burfee
24 godz. 30 min
Mint and peanut chutney
35 min
Potato karakari
50 min
Thai burgers
30 min
Pappadums with mint and coriander chutney
50 min
Thai watermelon salad
50 min
Biryani-style rice
1 godz. 5 min
Matzah
30 min
Party pretzel bites
1 godz. 20 min