Urządzenia i Akcesoria
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
350 g
Składniki
-
garlic cloves3
-
fresh ginger20 g
-
pear unpeeled and cored100 g
-
rice wine vinegar40 g
-
light soy sauce20 g
-
honey30 g
-
sea salt2 pinches
-
Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)130 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 350 g
Sód
5805 mg
Białko
18.5 g
Kalorie
1903.3 kJ /
454.9 kcal
Tłuszcz
8.2 g
Błonnik
10.9 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
82 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chilli and garlic prawns
1 godz. 10 min
Balinese Betutu chicken
5 godz. 35 min
Indonesian white spice paste
35 min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26 godz. 15 min
Spicy Honey
10 min
Chilli Oil
1 godz. 25 min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2 godz.
Korean fried chicken
4 godz.
Sticky Gochujang Marinade
10 min
Char Siu Marinade
10 min
Vegetable trimming stock
2 godz.
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
10 min