Urządzenia i Akcesoria
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
vegetable oil to grease
-
eggplants (approx. 250 g each)2
-
miso paste of choice80 g
-
mirin20 g
-
white sugar15 g
-
sake20 g
-
water160 g
-
toasted sesame seeds to garnish1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
641.2 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
562.9 kJ /
134.6 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
9.2 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
25.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Duck confit with lentil & orange salad
15 Std. 40 Min
Yellow curry with mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 Min
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45 Min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45 Min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 Min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 Min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50 Min
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45 Min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 Std. 30 Min
Miso salmon broth
40 Min
Sichuan zucchini and eggplant
1 Std. 15 Min
Okonomiyaki
30 Min