Urządzenia i Akcesoria
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
vegetable oil to grease
-
eggplants (approx. 250 g each)2
-
miso paste of choice80 g
-
mirin20 g
-
white sugar15 g
-
sake20 g
-
water160 g
-
toasted sesame seeds to garnish1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
641.2 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
562.9 kJ /
134.6 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
9.2 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
25.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Sichuan zucchini and eggplant
1h 15min
Miso and Honey-roasted Aubergine
1h
Silverbeet dahl
8h 40min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1h
Ginger Scallion Fish Slices
40min
Cauliflower hummus with green vegetables
1h
Warm bulgur salad with orange dressing
40min
Som tum (Thai green papaya salad)
20min
Mediterranean octopus salad
40min
Agedashi tofu
30min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35min