Baby Peas and Pancetta Risotto
TM6 TM5

Baby Peas and Pancetta Risotto

4.7 (46 ocen)

Składniki

  • 3 oz Parmesan cheese, cut into pieces (1 in.)
  • 2 oz shallots, halved
  • 2 oz olive oil, plus extra to fry
  • 7 oz frozen baby peas, defrosted, divided
    lub 7 oz frozen peas, defrosted, divided
  • 2 oz dry white wine
  • 7 oz arborio rice
  • 2 tsp chicken stock paste
  • 16 oz water
  • 5 ½ oz pancetta, diced (¼ in.)
    lub 5 ½ oz ham, diced (¼ in.)
  • 1 oz cream
    lub 1 oz unsalted butter
  • ¼ tsp ground black pepper, to taste, plus extra to season
  • 5 - 10 fresh mint leaves, chopped
  • ⅛ tsp salt, to season, to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2616.8 kJ / 625.4 kcal
Białko
19.1 g
Węglowodany
50.9 g
Tłuszcz
36.8 g
Tłuszcz nasycony
11.5 g
Błonnik
4.5 g
Sód
651.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy