
Urządzenia i Akcesoria
Baby Peas and Pancetta Risotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (1 in.)3 oz
-
shallots halved2 oz
-
olive oil plus extra to fry2 oz
-
frozen baby peas defrosted, divided7 oz
-
dry white wine2 oz
-
arborio rice7 oz
-
chicken stock paste2 tsp
-
water16 oz
-
pancetta diced (¼ in.)5 ½ oz
-
cream1 oz
-
ground black pepper to taste, plus extra to season¼ tsp
-
fresh mint leaves chopped5 - 10
-
salt to season, to taste⅛ tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
625.4 kcal /
2616.8 kJ
Białko
19.1 g
Tłuszcz
36.8 g
Węglowodany
50.9 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
11.5 g
Sód
651.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Midweek Meals
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone