Urządzenia i Akcesoria
Potato Curry Soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
Peeling Potatoes
-
russet potatoes unpeeled, cut into pieces (5 cm/2 in. wide)700 g
-
water600 g
-
vegetable oil1 tsp
Curry Potato Soup
-
yellow onions cut into pieces115 g
-
carrots cut into pieces115 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil30 g
-
curry powder1 tbsp
-
vegetable stock800 g
-
Dijon mustard15 g
-
bay leaf, dried1
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
coconut cream plus extra to drizzle, to garnish85 g
-
fresh parsley to garnish
-
bread (opcjonalnie) sliced, toasted, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
463.6 mg
Białko
3.3 g
Kalorie
794.6 kJ /
189.9 kcal
Tłuszcz
8.1 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
25.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Buffalo Cauliflower Bites
Brak ocen
Spicy Cheese Dip
20 min
Green Goddess Salad
10 min
Vegan Burgers
45 min
Potato Curry Soup
35 min
Grenadine
45 min
Pink Barley Tabbouleh with Pistachios
40 min
Hash Browns with Scrambled Tofu
25 min
Dumplings with chocolate centres and cherry sauce
1 godz. 30 min
Popcorn Prawns with Vegan Aioli and Cocktail Sauce
45 min
Tacos with Pulled Pork in Beer Sauce
5 godz. 15 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min