Tomato and Feta Pasta
TM6

Tomato and Feta Pasta

4.3 (26 ocen)

Składniki

  • 4 tbsp extra virgin olive oil, divided
  • 4 garlic cloves, sliced
  • 1135 g water
  • 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
  • 285 g pasta, dried, type fusilli
  • 570 g cherry tomatoes, halved
  • 340 g feta cheese block, halved horizontally
    lub 340 g feta cheese block, halved horizontally
  • 6 sprigs basil, fresh, leaves only, chopped, plus extra to garnish
  • 4 sprigs oregano, fresh, leaves only, plus extra to garnish
  • 1 pinch crushed red pepper, to taste
  • salt, to taste
  • black pepper, ground, to taste
  • basil, fresh, leaves only

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2678.7 kJ / 640.2 kcal
Białko
23 g
Węglowodany
63.7 g
Tłuszcz
32.9 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Błonnik
4.5 g
Sód
1385.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy