Urządzenia i Akcesoria
Tomato and Feta Pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil divided4 tbsp
-
garlic cloves sliced4
-
water1135 g
-
salt plus extra to season, to taste1 tsp
-
pasta, dried, type fusilli285 g
-
cherry tomatoes halved570 g
-
340 g feta cheese, block, halved horizontallyfeta cheese block, halved horizontally340 g
-
basil, fresh leaves only, chopped, plus extra to garnish6 sprigs
-
oregano, fresh leaves only, plus extra to garnish4 sprigs
-
crushed red pepper to taste1 pinch
-
salt to taste
-
black pepper, ground to taste
-
basil, fresh leaves only
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1385.1 mg
Białko
23 g
Kalorie
2678.7 kJ /
640.2 kcal
Tłuszcz
32.9 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
63.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mother's Day with Degrenne
6 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Quick gyros with tzatziki
30 min
Salmon with Vegetable Sauce
25 min
Mediterranean Chicken
35 min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Maple Oatmeal with Apples and Blueberries
20 min
Tomato and Feta Pasta
50 min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30 godz.
Moroccan chicken and couscous
45 min
Fueled Up Protein Shake (Metric)
5 min
Köttbullar (Swedish Meatballs)
50 min
Asian Stir Fry with Noodles (Metric)
1 godz. 5 min