Urządzenia i Akcesoria
Seeded pastry
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
460 g
Składniki
-
chia seeds20 g
-
sesame seeds20 g
-
pumpkin seeds20 g
-
psyllium husk20 g
-
coconut flour50 g
-
tapioca starch40 g
-
LSA (see Tip)30 g
-
sea salt½ tsp
-
eggs2
-
extra virgin olive oil30 g
-
water140 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 460 g
Sód
1170.9 mg
Białko
33.6 g
Kalorie
5195.8 kJ /
1241.8 kcal
Tłuszcz
77.7 g
Błonnik
52.1 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Węglowodany
108.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pastry
21 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Może spodoba Ci się również...
Mini apple crumble cakes
1 godz. 15 min
Smoked salmon terrine
24 godz. 25 min
Apricot apple pie
1 godz. 40 min
Gluten free date, apple and walnut tea bread
1 godz. 30 min
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, TM5)
35 min
Gluten-free Rice Flour and Chocolate Cookies
1 godz. 35 min
Lupin, corn and tomato muffins with basil yoghurt (Diabetes)
45 min
Honey cake
49 godz. 30 min
Apple cake
1 godz.
Banana sorbet
5 min
Lemon and lime polenta cakes
40 min
Steamed tomato pesto pull apart bread
2 godz. 5 min