Urządzenia i Akcesoria
Spelt pastry
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
500 g
Składniki
-
unsalted butter cut into small pieces (1-2 cm) and frozen200 g
-
wholemeal spelt flour plus extra to dust200 g
-
chilled water90 g
-
sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 500 g
Sód
982.3 mg
Białko
31 g
Kalorie
8828.2 kJ /
2110 kcal
Tłuszcz
167 g
Błonnik
21.4 g
Tłuszcz nasycony
103.6 g
Węglowodany
140.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pastry
21 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Może spodoba Ci się również...
Quick Rise Basic Bread
45 min
Macadamia chocolate cookies
45 min
Apple spaghetti with strawberry dressing
15 min
Low Carb Cauliflower Stuffing
1 godz. 15 min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 godz. 10 min
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
40 min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48 godz. 20 min
Grace's family biscuits
45 min
Stewed apples
25 min
Coffee Yoghurt
11 godz. 5 min
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45 min
Poached chicken with liquid stock
25 min