Spelt pastry
TM6 TM5 TM31

Spelt pastry

(Brak ocen)

Składniki

  • 200 g unsalted butter, cut into small pieces (1-2 cm) and frozen
  • 200 g wholemeal spelt flour, plus extra to dust
  • 90 g chilled water
  • ½ tsp sea salt

Wartości odżywcze
na 500 g
Kalorie
8828.2 kJ / 2110 kcal
Białko
31 g
Węglowodany
140.6 g
Tłuszcz
167 g
Tłuszcz nasycony
103.6 g
Błonnik
21.4 g
Sód
982.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy