Urządzenia i Akcesoria
Spelt pastry
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
500 g
Składniki
-
unsalted butter cut into small pieces (1-2 cm) and frozen200 g
-
wholemeal spelt flour plus extra to dust200 g
-
chilled water90 g
-
sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 500 g
Sód
982.3 mg
Białko
31 g
Kalorie
8828.2 kJ /
2110 kcal
Tłuszcz
167 g
Błonnik
21.4 g
Tłuszcz nasycony
103.6 g
Węglowodany
140.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pastry
21 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Może spodoba Ci się również...
Chocolate Ice Cream Bon bon
Brak ocen
Vegetable Stock Paste
Brak ocen
Super green pasta (Darren Robertson)
30 min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter)
30 min
Banana bread
1 godz. 40 min
Cooking gnocchi or pasta
35 min
Lamb and fennel ragu
4 godz. 35 min
Wholefood pancakes with vanilla and cinnamon poached apples
1 godz. 25 min
Better-for-you custard
15 min
Steamed orange puddings
1 godz. 25 min
Healthy banana bread
1 godz. 15 min
Protein-packed paleo loaf
1 godz. 10 min