Urządzenia i Akcesoria
Spelt pastry
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
500 g
Składniki
-
unsalted butter cut into small pieces (1-2 cm) and frozen200 g
-
wholemeal spelt flour plus extra to dust200 g
-
chilled water90 g
-
sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 500 g
Sód
982.3 mg
Białko
31 g
Kalorie
8828.2 kJ /
2110 kcal
Tłuszcz
167 g
Błonnik
21.4 g
Tłuszcz nasycony
103.6 g
Węglowodany
140.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pastry
21 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Może spodoba Ci się również...
Versatile smooth soup
45 min
Macadamia chocolate cookies
45 min
Meatballs in tomato sauce
1 godz. 10 min
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter)
6 godz. 10 min
Strawberry and puffed millet cereal bars
2 godz. 15 min
Steamed wholemeal bread
2 godz.
Vegan porridge with fruits and cinnamon
15 min
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45 min
Freeform bread with filling
1 godz. 35 min
Salted Chocolate Caramel Fudge
2 godz. 40 min
Best ever carrot cake
1 godz. 35 min