Urządzenia i Akcesoria
Spelt pastry
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
500 g
Składniki
-
unsalted butter cut into small pieces (1-2 cm) and frozen200 g
-
wholemeal spelt flour plus extra to dust200 g
-
chilled water90 g
-
sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 500 g
Sód
982.3 mg
Białko
31 g
Kalorie
8828.2 kJ /
2110 kcal
Tłuszcz
167 g
Błonnik
21.4 g
Tłuszcz nasycony
103.6 g
Węglowodany
140.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pastry
21 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Może spodoba Ci się również...
Vegetarian nuggets
30 min
Little mug gingerbread houses
5 godz. 30 min
Tagliatelle with pumpkin
45 min
Steamed orange and pomegranate sponge
1 godz. 35 min
Fancy smoked salmon and dill cream muffin
45 min
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20 min
No waste vegetable stock concentrate
25 min
No-roll cheesy broccoli quiche
1 godz. 25 min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55 min
Tear and share cheese and sunflower garlic bread
2 godz.
Blueberry and lemon curd muffins
50 min