
Urządzenia i Akcesoria
Double ginger and pear cake
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
16 portion
Składniki
Caramel
-
salted butter50 g
-
dark brown sugar100 g
-
pears (Bosc variety), cut into thin slices (5 mm) lengthways4
Ginger cake
-
stem ginger (approx. 60 g) (see Tips)6 pieces
-
salted butter125 g
-
golden syrup250 g
-
stem ginger syrup (from stem ginger jar)50 g
-
ground ginger1 ½ tbsp
-
ground cinnamon¾ tsp
-
dark brown sugar150 g
-
self-raising flour375 g
-
bicarbonate of soda1 ½ tsp
-
eggs3
-
full cream milk360 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
352.5 kcal /
1480.6 kJ
Białko
5.1 g
Tłuszcz
11.2 g
Węglowodany
56.9 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
6.8 g
Sód
426.7 mg