Urządzenia i Akcesoria
Plum and raspberry cobbler
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 portions
Składniki
-
plums stones removed and flesh cut into 6 wedges700 g
-
raspberries (fresh or frozen)300 g
-
brown sugar (see Tips)1 ½ tbsp
-
orange juice2 tbsp
-
self-raising flour plus extra for dusting110 g
-
wholemeal spelt flour (see Tips)80 g
-
baking powder1 tsp
-
butter chilled and cut into pieces (2-3 cm)90 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
eggs2
-
milk for brushing
-
pouring (whipping) cream to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
167.2 mg
Białko
4.8 g
Kalorie
729 kJ /
173.5 kcal
Tłuszcz
5.5 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
24.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apple sauce
20min
Caramel vanilla bourbon sauce
40min
Bircher muesli
12h 10min
Chocolate mousse
3h 20min
Orange Campari marmalade
1h 35min
Classic chocolate fudge
3h 10min
Hommus dip
5min
Apple sponge pudding
1h 20min
Almond milk jellies with fruit coulis
4h 55min
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1h
Pecan pie cheesecake cups
35min
White chocolate fudge
3h 10min