Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g squid rings
- ½ lemon, zest (no white pith) and juice
- 3 garlic cloves
- 15 g extra virgin olive oil, plus 1 tablespoon extra to fry
- 2 tsp smoked paprika
- 350 g leek, trimmed, white part only, cut into slices
- 350 g capsicum, deseeded and cut into slices
- 150 g doongara rice, brown (see Tips)
- 500 g water, plus 2 tablespoons to fry
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt-free (see Tips)
- 1 pinch saffron threads
- 500 g pipis
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, to garnish
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1312.5 kJ / 315 kcal
- Białko
- 25.5 g
- Węglowodany
- 30.8 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 5.8 g
- Sód
- 422.5 mg
Alternatywne przepisy
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Creamy chicken curry and rice
45min
Tandoori chicken pizza
1 godz. 30 min
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
Ancho chilli bean bowl
1 godz.
Garlic and sage mash
30min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min
Scallops and prawns with XO butter
50min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 godz.
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35min