![Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6) Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5f968b1ba9eab3dd37ed539468775896/Derivates/e0f05acc5846dde055f819ce00366de818397147.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g squid rings
- ½ lemon, zest (no white pith) and juice
- 3 garlic cloves
- 15 g extra virgin olive oil, plus 1 tablespoon extra to fry
- 2 tsp smoked paprika
- 350 g leek, trimmed, white part only, cut into slices
- 350 g capsicum, deseeded and cut into slices
- 150 g doongara rice, brown (see Tips)
- 500 g water, plus 2 tablespoons to fry
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt-free (see Tips)
- 1 pinch saffron threads
- 500 g pipis
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, to garnish
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1312.5 kJ / 315 kcal
- Białko
- 25.5 g
- Węglowodany
- 30.8 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 5.8 g
- Sód
- 422.5 mg
Alternatywne przepisy
Shredded Lamb ragù
1h 25 min
Cottage pie
1 godz. 30 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Chicken and risoni bake
1 godz. 15 min
Pork fillet with chilli and coconut relish
45 min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45 min
Potatoes and green beans with parsley pesto
35 min
Beef and cashew nut yellow curry
25 Min
No fail mash potato
20 min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 min