Urządzenia i Akcesoria
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
squid rings300 g
-
lemon zest (no white pith) and juice½
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil plus 1 tablespoon extra to fry15 g
-
smoked paprika2 tsp
-
leek trimmed, white part only, cut into slices350 g
-
capsicum deseeded and cut into slices350 g
-
doongara rice brown (see Tips)150 g
-
Vegetable stock paste salt-free (see Tips)2 tsp
-
saffron threads1 pinch
-
water plus 2 tablespoons to fry500 g
-
pipis500 g
-
fresh basil leaves only, to garnish2 sprigs
-
lemon cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
422.5 mg
Białko
25.5 g
Kalorie
1312.5 kJ /
315 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
30.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy spinach salmon with couscous
20 min
Leek and Cheese Tart
1 h 5 min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
35 min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Slow-cooked lamb Madras
2 h 15 min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, using modes)
1 h
Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter, using modes)
4 h 35 min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
25 min
Soto Betawi (Beef Coconut Soup)
No ratings
Quince tart
1 h 10 min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 h 50 min
Spice cake with caramel pecan glaze
45 min